.

.

E-posta Yazdır PDF

RECEB AYI VE REGAİB

Allaha hamd olsun, habibine salat ve selam olsun.

Elhamdulillah! üç aylara girmiş bulunuyoruz, bu gece regaib gecesi. Allahu teala tekrar tekrar nasib eylesin, islamın hakimiyyetine islam birliğine ve Kur'an nizamına kavuşmaya vesile eylesin.

Olayların sür'atle gidişi bizi bir çok hakikatleri görmezlikten gelir hale getirdi, ama Allahu teala "Durun bakalım, nereye gidiyorsunuz" dercesine,  hiç kimsenin beklemediği olayları gündeme getirmekte ve şer gibi görünen bir çok olayı,lutfu ve keremiyle hayra vesile etmekte, kullarının kazanmasına sebeb kılmaktadır.

İşte Gazze deniz şehitleri! Önümüzde ibreti alem olarak zuhur etmiş ve hak ile batılı bir anda ayırıvermiştir. Hak ehli her yerde sesini yükseltmiş, bir çok yerde iman ve cihad aşkını yenilemiştir. Batıl sev dalıları da körü körüne gittikleri yanlışta ısrar etmekle, kalblerinin mühürlü olduğunu göstermiştir.

Ümmet içinde güya tibarlı hizmetleriyle bilinen ve dünya çapında icraat yapan bazı kesim mensubları ve meşhur hocaları da boş durmamış, hemen yükselen hak nidalarını bastırmanın ve uyuşturmanın planını icraya sokmuşllardır, zira iş ilerlerse kendi düzenleri de bir anda alt üst olabilir, bu duruma kayıtsız kalınamaz, hükümeti ve etkilileri terbiye edercesine bir amir pozuyla, taa küfrün merkezi ABD ülkesinden olaya müdahale etmek ihtiyacını hissetmişlerdir.

Bu gibi müdahaleler, belli zamanlarda sürekli düzenli yapılmaktadır ama gözden kaçtığından işin ciddiyetinin farkına varılamıyordu, ama bu son olayda durum değşiktir, zira ortada 9 müslüman kalleşçe hunharca şehid edilmiştir, özellikle türkiyeli olmaları çok önemlidir.

Bu meseleyi çok iyi okumak, yapılan hile ve desiseleri çok yönlü görüp milleti ve idarecileri uyarmak kimin harcı olacak??? İç içe sarmaşdoal olan dünya siyonistleri ve zulum şebekeleri, karanlık hesaplarını tatbik ederken, kullandıkları kişiler ve malzemelere dikkat etmek lazım, hiç bir ayrıntıyı kaçırmamak, önemle iinceleyip işin ardını bırakmamak lazım. Bir kaç sert nutukla işi kapatmak, yahudinin ekmeğine yağ sürmekten başka biri şe yaramaz, onu şımartır ve daha büyük kalleşliğine zemin hazırlatır.

Bu noktada, dini, siyasi, ilmi, sosyal ve tarihi bilkgisi firaseti açık olanların, meseleyi geniş boyutta ele almaları, sürekli olarak bu akan kanı canlı tutmaları, bu vesileyle cihad şuurunu, hak ve adalet arzusunu, kulların esaretten kurtulmalası ve hakiki hürriyete ulaşma arzularını pekiştirmelidirler.

İsrail ve yandaşları, insanların özellikle de Türklerin, kısa zamanda unutan bir millet olduğunu bildiklerinden, belli bir zaman sonra yine ahlaksızca ve utanmadan, başka bir kalleşliğe cesaret etmeleri, nerdeyse kesin gibi açık bir gerçektir. Bu kötü gidişatın önüne geçilmesi için, gerçek iman sahiblerini eğitip ahıret sevgisine, şehadet arzusuna, fedakarlık duygusuna, çile ve vefa hasletlerine sımsıkı bağlı hale getirmek lazım.

Hadisi şerifte "Dünya sevgisi, bütün hataların başıdır." buyrulur. O halde dünyayı sevmeyen, ahıreti kazanmak Allahın rızasına nail olmak ve şehadet şerbetini içmek için yarışan bir topluluk hasıl etmeli ki, bütün dünya onların karşısında, sivri sineğin kanadı kadar değersiz ve güçsüz kalsın......

Allahu teala böyle kenetlenmiş bir şekilde cihad eden topluluğu yetiştirmeye bizleri muvaffak eylesin, islamın zaferini bizlerede göstersin, Receb ayınız ve Regaib geceniz mübarek olsun, Allahın selamı üzerinize olsun.

 

 

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.