.

.

E-posta Yazdır PDF

idam -kısas- hayattır...

Bizleri yaratan Rabbimiz, nasıl huzur içinde yaşayacağımızı da bizlere bildirmiştir.
Kısasta hayat vardır... buyurarak adam öldürmelerin kan davalarının önünü kesmiştir.
Dolayısıyla kısas olarak idam edileceğini bilen biri adam öldürmeye yeltenmez ve böylece katil ve maktul diri kalmış olur, cemiyet hayat bulur.
Bu incelikleri anlamayan elin avrupa gavuru, geçenlerde onlarca genci öldüren bir sapığa 21 yıl hapis cezası vermiş.. Onların ahmaklığı ve zalimliği bizi ilgilendirmez onlar kafirdir inkarcıdır.. Biz müslüman isek imanımızın gereğini yapmalıyız....
bakın adamlar ne diyor:::::
<<
'Bu konuda tavrımız çok net '
Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan üst düzey bir AB yetkilisi de 7 yıldır üyelik müzakerelerini yürüten ve idam cezasının kaldırılmasının üyelik için olmazsa olmaz şart olduğunu bilen bir ülkede bu tartışmaların yeniden alevlenmesini endişe verici bulduğunu belirterek, “Bu konuda tavrımız çok net. AB 'ye üye olmak isteyen bir ülkede idam cezası olamaz. İdam gelirse AB gider. Türk hükümetinin bir yandan AB hedefine bağlı olduğunu beyan edip diğer yandan idam cezasının yeniden devreye sokulabileceği imasında bulunması dikkat çekici” diye konuştu. Türkiye 'de idam cezasının kaldırılmasında AB sürecinin etkili olduğunu hatırlatan bir başka yetkili ise “Siyasi kriterlerin yerine getirilmesi açısından kaldırılması ileri bir adım olan bu cezanın yeniden tartışılmasını Türkiye 'nin demokrasi standartları açısından olumlu bir gelişme olarak görmek mümkün değil” dedi.
Haber Kaynağı: Rotahaber>>>
Şimdi bu açıklamaları okuyunca ne anladık! Avrupalı gavur, kendi dinine tabi olursak bizi arasına alacaktır, değilse köpek gibi kapıda bekletir ve oyalar... Zaten bir müslümanın orda ne işi var. Onların itikadını ve yaşantısını yaşayan bir kişi müslüman kalabilirmi? Asla..... Bütün batıllardan kaçıp Allaha yönelen İbrahim a.s. ve tabilerinin hanif dini olan islam üzere yaşayıp rabbimize kavuşmak dileğiyle... Hicri 1434 seneniz mübarek olsun.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.