.

.

E-posta Yazdır PDF

İRAN'IN İÇ YÜZÜ....İSRAİL DESTEKLİ...

İRAN, BU NE İŞ!!!

İsrail, Yunanistan Üzerinden İran'a Silah Satıyor

İsrail Yunanistan Üzerinden İran'a Silah Satıyor Kitleler nezdinde sürekli düşmanlık pompalayan sözler sarfeden İran ve İsrail yöneticilerinin gerçekte silah alışverişi yaptıkları ortaya çıktı.

 

22 Şubat 2014 Cumartesi 16:30

ABD ile girdikleri sıcak ilişki belge ve bilgilerinin ortaya çıkmasının ardından İran’ın İsrail ilede yakın temas ve alışveriş ilişkisi içerisinde olduğu belirlendi.

İsrail’in Yunanistan’dan İran’a F-4 parçası sattığı bilgisi basına sızdırdı. ABD İç Güvenlik Bakanlığı’nın satışla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. İsrail basını ise satışın ilk olmadığını vurguladı.

İngiltere'nin Telegraph gazetesi, ABD İç Güvenlik Bakanlığı’nın İsrail’in İran’a silah sattığı iddiaları hakkında soruşturma başlattığını yazdı. İsrail’le İran arasında ortaya çıkarılan silah ticaretinin, iki ülke arasındaki düşmanlığın arka planında farklı ve karmaşık bir ilişki kurulduğunu ortaya koydu.

Yunanistan basını, İsrail’in Aralık 2012 ve Nisan 2013 tarihlerinde 2 kez daha İran’a silah sattığını öne sürdü. İsrail’den İran’a gönderilen askeri teçhizatın İsrail’in Binyamina-Givat Ada bölgesindeki bir limandan gerçekleştirildiği bildirildi.

ABD bilinçli sızdırdı

Yunanistan’da Tassos Karras SA adlı hayali bir şirkete gönderilen silahlara, İran’a doğru yola çıkmadan önce Yunanistan yetkilileri tarafından el konulduğu bildirildi.

Bu arada İsrail’in Yediot Ahranot gazetesinde yer alan bir haberde ise, Binyamina-Givat Ada’dan 10 yıl önce de İran’a silah satışı yapılmak istendiği ancak şüphelilerin yasal işlem yapılmadan serbest bırakıldığı vurgulandı.

Uzmanlar, Amerikan yönetiminin, Batı ile İran arasında kalıcı nükleer anlaşmaya karşı çıkan İsrail’i yavaşlatmak için bu bilgiyi basına sızdırdığını öne sürdü.

NOT: İran'ı bu kadar yükselten avrupa abd ve israildir, bunu anlamak istemeyenler kördür, ama gözleri açıldığında iş işten geçmiş olacak....  KAfirler her ülkeyi bombaladılar perişan ettiler ama İran'a karşı bir kurşun bile atmadılar..... Neden? Çünkü İran onlara lazım, şiilik onlara lazım, işte Suriye'de ehli sünneti öldürenler iranlı lübnanlı şiiler, güya H.z. Hüseyin'in (r.a) intikamını alıyormuş, bu kafa hangi dinde var? Öldürülen kişinin yerine ancak katili öldürülebilir, başkalarının öldürülmesi asla caiz değilken, sen kalk H.z. Hüseyin ve bütün ehli beyti ve ashabın tamamını canından çok seven müslümanları öldür ve buna da cihad de...... İşte felaket burda, ALlahu teala tez zamanda Sultan Selim gibi bir padişah nasip etsin de islam birliğini gerçekleştirsin... Amin....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.