.

.

E-posta Yazdır PDF

İçene sapık denir mi?

         ikiate.jpg 
         Kendi üslup ve sunumuyla TV 8'den har sabah Ankara gündemini aktaran Erkan Tan Meclis'de ki ödül töreninde "içki içmeyi önümüze çağdaşlık olarak sunuyorlar bu zihniyet sapıktır" diyince tepki gördü. Rahatsız olan CHP'li vekil olaya tepki gösterdi.

         Madde bağımlılığı ile mücadele edenlere katkısı bulunanlara meclis başkanı Köksal Toptan tarafindan TBMM de ödül verildi. Ödüle layık görülen TV8 Ankara program müdürü ve spiker Erkan Tan törende yaptığı konuşmada "Bu ulkede ilericiliği ve çağdaşlığı resmi veya özel davetlerde alkollü içki içip içmemeye indirgeyen sapık bir zumre var bunlarla nasıl mücadele edeceksiniz bilmiyorum" deyince kıyamet koptu. Tan törenden sonra yaptığı konuşmadan dolayı salondaki davetliler tarafindan kuşatılarak tebrik edildi. Tam bu esnada yanına yaklaşan CHP milletvekili, Tan'ı yaptığı konuşmadan dolayı eleştirdi ve "Sapık diyemezsiniz" dedi.

Tan ise şaşkınlığını gizleyemedi ve "Siz de mi onlar gibi düşünüyorsunuz sayın vekilim" yanıtını verince tartışma alevlendi. Bunun üzerine araya eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik girdi. Tarafları ayırarak birbirlerinden uzaklaştırdı.


Editör:

      Gerçekten televizyoncu arkadaş ayıp etmiş bu memlekette en baştaki adamlar, milletin temsilcileri resepsiyon verirler alkollü içkiler eksik olmaz. Cumhuriyet vs. kutlanır hakeza içkisiz olmaz. Eğitim kurumlarında talim-terbiye!!!!! görmüş gençlerimiz yılsonu veya mezuniyet balosu yaparlar insanlıktan çıkarcasına eğlenip içerler, körkütük sarhoş olurlar. Peygamber ocağına asker gönderilir, gençler evlenir zil-zurna sarhoş olmadan olmaz. Her sokakta birer ikişer tekel bayi, meyhane eksik olmaz. Hele son yıllarda içki tüketimi çok fazla artış göstermiş alkol alma yaşı 10 yaşa kadar düşmüş. Eeee bu millete savaş açılırmı? Bu kadar yaygın sapkınlığa laf söylenir mi?

     Nerdeyse bir çok vatandaşın damarında içki dolaşıyor, içkinin meşrubatlardan farkı kalmadı. Sokaklarda elinde içki ile dolaşan kişileri kimse yadırgamaz hale geldi. Hal böyleyken bu milleti rencide etmek ayıp olmuyormu sayın spiker kardeş? Chp mensupları ve o kafadakiler milleti bu hale getirmek için az mı çalıştılar. Günde bir büyük devirmeyeni gerçek türk erkeği saymadılar. Her yerli filmin enaz bir karesine içkiyi sıkıştıranları onaylayıp delice desteklediler. Sonuç; içkiye mübtela bir toplum. Şimdi de o sarhoş ve dumanlı kafa ile onları doğrayan, soyan, kişliksiz bir nesil türedi. Böylece başları göğe ermiş oldu.

      Allah bunları uyandırsın. Eğer uyanmayacaklarsa başımızdan def eylesin. Müslümanlara şuur ve İslamî gayret nasib etsin.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.