.

.

E-posta Yazdır PDF

sürekli içkili kültür...

Topkapı Sarayı sürekli içkili olacak

Topkapı Sarayı 1. Avlusu'nda bulunan karakol binasında, artık restaurant işletilecek ve burada içki servisi olacak... 1 Ekim'de açılacak işletme, şimdiden dolaba biraları dizmiş bile...Mönüde de alkolün her türlü çeşidi mevcut.

top_kap.jpg

Muzaffer İslam Ordularının, Yavuz Sultan Selim dahil 40 hafız tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak sefere uğurlandığı Topkapı Sarayı 1. Avlusu'nda bundan sonra sürekli içki içilecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın geçtiğimiz gün açılışını yaptığı Topkapı Sarayı 1. Avlusu'nda bulunan Karakol Restaurant'ın menüsünde her türlü içki bulunuyor.

Topkapı Sarayı Birinci Avlusu içerisine 19. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde sarayın güvenliğini sağlamak üzere tek katlı bir karakol binası olarak inşaa edilen yapı, belli bir süre kendi halinde bırakılırken, şimdi Kutsal Emanetler'in gölgesinde her gün kafayı çeken insanların mekanı olacak.

MÖNÜDE HER ÇEŞİT İÇKİ MEVCUT
Açılışı yapılmasına rağmen 1 Ekim tarihinde faaliyete başlayacak olan restaurantta ecdadımıza saygısızlık baş gösterecek. Uluslararası Kongre Sarayı Tesisleri İşletmeciliği Ticareti A.Ş. (UKTAŞ) tarafından restorasyonu yapılan yerin mönüsünde bira, Tekirdağ rakısı, yeni rakı, konyak gibi her türlü birbirinden çeşitli alkollü içecek mevcut.
Feriye Restaurantları'na kiralanan binada, her gün içki satışı yapılacak. Mekan ayrıca kongre ve konferansların özel geceleri ile gala yemeklerinde de kullanılarak içki servisi gerçekleştirilecek. Bu tür programlar, her geçen gün ecdada yapılacak olan saygısızlığı artırarak devam ettirecek.

EDİTÖR:

Eceli gelen i..... cami /vakıf duvarına pislermiş.....  Bunları ayakta tutan destek verenlere hidayet nasib olsun, değilse müstahak ettijkleri şeyi bulsunlar....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.