.

.

E-posta Yazdır PDF

Mescid-i Aksa İçin....

mescid-aksa.jpgMescid-i Aksa İçin Bugün TAKSİM MEYDANI'ndayız! PDF Yazdır e-Posta

Pazartesi, 05 Ekim 2009 07:03


Filistin Dostları, Mescid-i Aksa'yı canlarını ortaya koyarak savunan Kudüslü kardeşleri için ses olma ve Aksa'ya sahip çıkmak için bugün sat: 17.00'da Taksim Meydanı'nda biraraya gelecek.

Mescid-i Aksa İçin Bugün TAKSİM MEYDANI'ndayız!

Filistin Dostları Mescid-i Aksa'yı canlarını ortaya koyarak savunan Kudüslü kardeşlerimize ses olmak ve Aksa'ya sahip çıkma sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere 5 Ekim Pazartesi 17.00'de Taksim Meydanı'nda!

Rabbimizin "çevresini mübarek kıldığımız" diye buyurduğu ilk kıblemiz Mescid-i Aksa, Siyonist işgalcilerin tehdidi altında. Fanatik yerleşimciler akın akın gittikleri Kudüs'te, Mescid-i Aksa'yı tehdit ediyorlar. Siyonist ordunun ve işgalci polis gücünün tüm engellemelerine rağmen canlarını ortaya koyarak direnen ve Mescid-i Aksa'da nöbete duran Kudüslü kardeşlerimiz, işgalcilerle çatışma içinde. İçlerinde direniş önderlerinin de bulunduğu birçok kardeşimizin yaralandığı çatışmalarda, çok sayıda kardeşimiz da tutuklandı. Filistinli kardeşlerimiz de Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemek için yola çıkan yerleşimcilere karşı koymak için Mescid-i Aksa'ya akıyorlar. Filistinli direniş grupları, tüm dünya Müslümanlarını harekete geçmeye çağırıyor.

İşte bu çağrıya kulak vermek üzere İstanbul'da birçok İslami kuruluşun katılımıyla oluşturulan Filistin Dostları tarafından bir protesto eylemine tüm duyarlı insanları sessizlik duvarını aşarak Kudüslü kardeşlerimizle dayanışmaya çağırıyoruz.

Bugün(5 Ekim 2009 Pazartesi) saat 17.00'de Taksim Meydanı'nda olalım; Kudüslü kardeşlerimizin tüm İslam ümmeti ve insanlık adına sergiledikleri direnişi sahiplenelim. Mescid-i Aksa'yı yalnız ve mahzun bırakmayalım!

Mescid-i Aksa Onurumuzdur; Koruyalım!
Kudüs Bizimdir; Sahip Çıkalım!

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.