.

.

E-posta Yazdır PDF

ŞİMDİ Mİ ???

CEMİL ÇİÇEK KÜKREDİ AMA....ÇOK GEÇ....

Senelerdir tererü besleyen dış güçlerin oyunlarından bahsedilir, siyonizmin avrupanın düşmanlığı anlatılır ama yine bizim muhafazakarlar ab ye girmek için kuyruk sallardı... Şimdi ne oldu?  İşte aşağıdaki açıklamalar:

"PKK; TAŞERON, DAĞDAKİ ADAM C 4'Ü NEREDEN BİLECEK"

Toplantıda konuşan Cemil Çiçek, Türkiye'nin kilit ülke olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin büyümesinden rahatsız olanlar var. Terör örgütleri uluslar arası gücün maşasıdır. Okur yazarlığı bile olmayan kişilerin yapacağı bir iş değildir bu. Türkiye tekrar toparlanıp, güç, kuvvet kazanırsa, burada bize ekmek yok diyenler, adına PKK dedikleri bu örgütü kullanır hale geldiler. Bu örgüte silah, mühimmat sağlayanlar, örgütü yaşatanlar bunlar. Okuması yazması olmayan adam patlayıcı bomba yapmayı, C-4'ü nereden bilecek? Bunları kim veriyor diye baktığımızda işte uluslar arası güçleri görürsünüz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, her türlü desteğin verildiği uluslar arası bir güçle karşı karşıyayız. Bundan en evvel istifade edenler silah tüccarlarıdır. Bu 5 bin kişilik bir örgüt, silah alacak, yiyecek içecek. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Kandil Dağı'nda buğday mı yetişiyor? Pamuk mu, zeytin mi var? Onlara aşı kim veriyor, silah nasıl gidiyor? diye baktığınızda arkasındakileri görürsünüz" diye konuştu.

"İTİ KÖPEĞİ YARGILA YA DA İADE ET"

Türkiye'nin gelişmesine devam edeceğini, 1.Lig'de şampiyonluğa oynayacağını vurgulayan Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü: " Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olanlar var. Bakmayın siz PKK'yı terör örgütü olarak kabul ettiklerine. Bu güne kadar bir tek teröristi iade etmediler. Halbuki sözleşmelerin altına atılan imza o ülkenin, devletin namusudur. Ne yazıyor onun altında? Bu it ve köpeği ya yargıla, ya iade et. Ne yargılıyorlar, ne iade ediyorlar. Yaptıkları şey himaye etmek. Silah vermek, mühimmat vermek. Bu alçaklar topluluğu hiç kimseyi temsil etmiyor. Bu ülkenin hiçbir kesimini temsil etmiyorlar. Bu vatanın esas sahipleri bizler değiliz. Aziz şehitlerimizdir. Bir başka ülkenin toprağını 2 - 3 metre kazarsınız petrol çıkar kömür çıkar. Ama bizim vatan coğrafyamızın toprağını 2 metre kazın altından şehit kemikleri çıkar. Böylesine mübarek bir coğrafyada bize düşen bir an evvel güçlenmektir" diye konuştu.

 

Not: Bu hakikatleri açıklayanlar, inşaallah zararın neresinden dönersek kardır kabilinden şu avrupa sevdasından vaz geçerler, islam birliğine sarılırlar da Allahın yardımı ile başarılı olurlar, yoksa işler felaket.....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.