.

.

E-posta Yazdır PDF

AMERİKALININ İÇ YÜZÜ

Amerika'da​n nefret yüzde doksan sekizi bulur

Sultanahmet meydanında geceleyin yuvarlanan kara topu bile gördüğünü bütün dünya yöneticilerine kabul ettiren Amerika, beyni olan Pentagon'la ticaretinin beyni olan İkiz kuleler vurulunca ne yapacağını bilemedi. Devlet Başkanı Bush, "haçlı seferleri başlamıştır" dedi.
30 Ekim 2001 tarihli Hürriyet gazetesine göre Senator Bob Graham'ın haberi şöyle idi:
"Amerika domuz yağlı kurşunla İslâmi ayaklanma bastırmıştı"
Senato İstihbarat Komitesi Başkanı Bob Graham, geçen hafta bir yemekte 20'inci yüzyıla girerken 'Black Jack' Pershing isimli Amerikalı komutanın Filipinler'deki Mindanao Adası'nda İslami ayaklanmayı nasıl bastırdığının gündeme geldiğini belirtiyor Graham'a göre ABD'li istihbarat yetkilileri, 12 Müslüman'ı kaçırmış. 6'sını domuz yağına batırılmış mermilerle öldürmüşler. Sonra da Domuzların iç organlarını da üzerlerine atmışlar. Diğer 6 kişiye ise zorla bunu izletmişler. Graham, 'Ve bu da Mindanao'daki isyanın sonu oldu' diyor. Ancak Bob Graham, dünyadaki tüm Müslümanları kızdıracak bu tür bir taktiğin savunucusu olmadığını vurguluyor. Müslümanları domuz derisinden kefenlere sarıp, Kıble'yi göremesinler diye yüzüstü gömmüşler."
Sonuç ne olmuş? Filipinlerde Müslümanların sayısının artmasına sebep olmuş ve şimdi Amerika'yla hesaplaşmak için ve Afganlı mazlum insanlara yardım etmek için Filipinlerden sesler yükseliyor.
"Ama hocam, bu olay 1913 yılında olmuştu. Amerika medeni insanlar ülkesi" diyenlere bu günlerde Massachusetts eyaleti Demokrat senatörü Glodis'in 39 meslektaşına gönderdiği bir el ilanında İslamcılara karşı 'Black Jack' John Pershing'in taktiğini uygulamayı ve Müslümanları domuz yağına batırılmış kurşunla öldürdükten sonra domuz derisine sarıp, sırtını kıbleye çevirerek gömülmesini teklif ediyor.
Devlet Başkanı Bush, Haçlı seferleri başlatıyor, General rütbesindekiler, müttefiki olan Türk askerinin başına çuval geçiriyor, Iraklılara tarihin yazmadığı işkenceleri ediyor, en üst makama çıkmış senatör de bu yapılanları az buluyor ve işkence çeşitleri dersi veriyor.
"Geçmişte kalan olayları kurcalamanın faydası yok" denebilir. Doğrudur. Haberi okurken dikkat ettinizse olayı 30 Ekim 2001 tarihinden bir hafta önce hatırlayan ve Amerikan senatosuna hatırlatan Senato İstihbarat Komitesi Başkanı Bob Graham, Müslümanlara aynı şeylerin yapılmasını istiyor ve arkasında Ebu Garip hapishanesi olayı patlak veriyor.
"Bob Graham, bütün senatörleri temsil etmez" denirse Massachusetts eyaleti Demokrat senatörü Glodis'in 39 meslektaşına gönderdiği bir el ilanında İslamcılara karşı 'Black Jack' John Pershing'in taktiğini uygulamayı ve Müslümanları domuz yağına batırılmış kurşunla öldürdükten sonra domuz derisine sarıp, sırtını Kıbleye çevirerek gömülmesini teklif ettiğini 30.04.2004 tarihli  www.nethaber.com yayınlamıştı.
Bu günlerde gündemde olan bir haber: AP ajansının verdiği, AA ajansının Türk basınına duyurduğu habere göre 15 Temmuz 2005 Cuma günü Florida'da yayın yapan WFLA radyosunda Pat Campbell'un yaptığı röportajda Bush'un partisi olan Cumhuriyet partisi Coloroda milletvekili, İtalyan asıllı Tom Tancredo konuşmasında Müslümanların günde beş vakit namazlarında döndüğü Kabe'nin içinde bulunduğu, hac ibadeti için ziyaretin farz olduğu Mekke'nin bombalanmasını söylemiş.
Olayların sevindiren tarafı, televizyonlara katılıp strateji uzmanı olarak söz edenlerin hepsi Üsame'nin öldürülmesi ve cesedinin denize atılması olayını tasvip etmememeleri.
Halkımızın yüzde seksen beşi Amerika'dan nefret ediyormuş. Bu günlerde yeniden anket yapılırsa yüzde doksan sekizi bulacağından eminim.

NOT:

Sade amerikalı değil bütün ehli kitab burdakinden daha fazlasıyla müslümanlara karşı kinlidirler. onlar bimiz imanımızdan dolayı bizden nefret ederler.  bizim ahmak diyalogçular acaba onlara neden hayran olur????

Kişi sevdiği ile beraberdir.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.