.

.

E-posta Yazdır PDF

Küçük Haberler Yorumlar

 

Küçük Haberler Yorumlar

ABDULLAH Öcalan yakalandığında yapılan ucuz kuru gürültü edebiyatını hatırlıyor musunuz? Asalım keselim en kısa zamanda idam edelim... Sonra köprülerin altından çok sular aktı ve APO İmralı imparatoru oldu. Napolyon'un Elbe adasındaki hükümdarlığı gibi.

* DENİZ Baykal'ı kasetle devirdiler ve CHP'ye yön verdiler. Şimdi aynı senaryoyu MHP için deniyorlar. Yatak odalarında gizli profesyonel kameralarla çekilmiş günah kasetleriyle siyasete yön verilebilir mi? Bizde veriliyor. Bu neyin göstergesidir? Siyasetimizin son derece kirlenmiş ve pislenmiş olduğunun.

* GİZLİ derin güçler PKK gerilla savaşının bitmesini kesinlikle istemez. Bu savaşı bitirmeye kalkanlar bitirilir.

* TÜRKİYE'deki PKK savaşının devam etmesi, İsrail ve Siyonizm için çok lüzumlu, hatta zaruridir.

* ERMENİSTAN da bu savaşı istiyor.

* AHİR zaman Türkiye'sinde dehşetli bir bina ve zina patlaması yaşanıyor.

* TAĞUTİ düzeni bir kısım İslamcılar ve Müslümanlar da canla başla destekliyor. Çünkü bozuk düzenin rantlarını yiyorlar.

* DEVEKUŞLARI son zelzelede başlarını kumdan çıkartıp "Eyvah!.." diye bağırdılar. Sonra depremin Marmara'da olmadığını anlayınca başlarını yine kuma gömüp uyumaya başladılar.

* KIZIN biri sevgilisine "Annemi birlikte öldürelim" diye mesaj atmış. Sonra birlikte anayı öldürmüşler. Kimbilir hangi tv dizisinden esinlendiler.

* OTUZ bin kadın TC resmi fahişelik vesikası (KDV'li) almak için devlete müracaat etmiş, sıra bekliyormuş. Bir de ülkede kadın hürriyeti yok diyorlar.

* İSKOÇYA, İngiltere'den kopup ayrı bağımsız bir devlet olmak istiyormuş. Bundan yetmiş sene önce üzerinde güneşin batmadığı imparatorluk ne hallere düştü.

* SEÇİMLERDEN önce Doğu Akdeniz'de bir senaryo sahneye konulacak. Asıl amaç daha fazla oy devşirmek.

* İSTANBUL'da Mimar Sinan yapısı orta büyüklükteki bir camide bir Pazar sabahı sadece 6 kişilik bir cemaat var. Bir de cami koruma memuru, bendeniz ve iki arkadaşım, yekun on kişi. Mihrapta tam dört sabit mikrofon, imam namaza başlamadan önce yakasına kablolu seyyar bir mikrofon daha taktı, oldu beş mikrofon... Bir milyonluk semtin göbeğindeki tarihi camide on kişi beş mikrofonla sabah namazı kıldık. Türkiye'de İslam ilerliyor, Müslümanlar uyanıyor ve mikrofonlaşıyor...

* SULTANAHMET'e parke taşları döşeniyor. Havalar ısındı, mahşeri bir kalabalık var. Yol, inşaat dolayısıyla kapalı olduğu için herkes havuzlu parkın çimenlerine basıyor. Fatih Belediyesinden rica ediyorum: Şu yol ve kaldırım işi bir an önce bitirilse ne iyi olur.

* ADAMCAĞIZI elli bin liraya bir iki gün içinde ameliyat edeceklermiş. Bereket versin, bir tanıdığı duymuş, vaz geçirmiş. Şimdi sağlığı düzeliyormuş.

* KEMALİST bir ilahiyatçının yazdığına göre M. Kemal Paşa son derece dindar, sofu bir Müslümanmış. Fesubhanallah!

* Kitap piyasasında 200'e yakın Kur'an meali, tercümesi, tefsiri varmış. Bu sayı gittikçe artıyormuş. Acaba bunların kaçta kaçı ehliyetli alimler/müfessirler tarafından Allah rızası için yazılıp yayınlanmıştır?

* İNTERNETTE okudum, kredi kartlarıyla halkı aldatıp dolandırıyorlarmış. Haber başlığında "Bu tuzağa düşmeyiniz" yazılıydı, metnini okumadım. Kredi kartım yok. Tuzaklara karşı güvendeyim.

* BİN masaj salonundan biri basılmış, yakalanan kadınlar emniyete götürülmüş. Resimlerini gördüm, yüzlerini örtmüşlerdi. Kısa zamanda kurtulurlar. Bir sorum var: Geriye kalan 999 masaj salonu ne zaman basılacak? Acelesi yok mu?

* Havalar ısındı ya, oduncular ve kömürcüler kan ağlıyor, dondurmacıların yüzü gülüyor. Dünya böyledir, kimi güler, kimi ağlar.

* Aile bütçeleri on bin lira. Yine de sıkıntı çekiyorlar, bereketsizlik içindeler. Bayat ekmekleri çöpe atanlar sıkıntıdan hiç kurtulmaz.

* ADAM bundan yedi sene önce damına yuva kurup yavru çıkartan martıların yuvalarını, gürültü ediyorlar ve etrafı kirletiyorlar diye bozmuş, yavrularını öldürmüş. Yedi sene bir şey olmamış. Sonra geçenlerde bir görünmez kaza gelmiş, adam tepesi üstü düşmüş. Şimdi alçılar içindeymiş. Geçmiş olsuna gelenlere, ayağım kaydı da o yüzden düştüm diyormuş.

* KENDİNİ aydın ve kültürlü sayan ve sanan o zat bir komşu ülkeye gitmiş, bir hafta gezip tozmuş ve bu müddet içinde bir müzeyi bile gezmemiş. Meğerse ne cahil aydınmış!

* AÇIK oturumda dehşetli bir kavga çıkartmış, küfr etmekle yetinmemiş, yerinden kalkıp yumruk atmış. Bir reyting olmuş ki, sormayın. Epey de ün kazanmış.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.