.

.

E-posta Yazdır PDF

AMERİKA MEZARIMIZI KAZIYOR - ATEŞ KAPIYA DAYANDI.....

"Suriye ile Türkiye çatışabilir"

 

Türkiye ile ilişkilerin iyi olduğunu belirten ve memnun olduklarını söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'dan şok eden açıklamalar...

Dün yaşananlar ve ABD'den gelen bu açıklama Türkiye'ye tetikçilik görevi verildiği iddiasını güçlendirdi.

Dün Suriye askerlerinin Türkiye sınırına çok yakın bir köye baskın düzenlediği ve bir evdeki Türk bayrağını indirdikleri yönünde oldukça provokatif bir haber yayımlanmıştı. Haber Türk basınının da olduğu gibi Batı basının da hemen provokatif bir şekilde haberleştirilmişti. ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton konu ile ilgili, adeta Türkiye'yi Suriye'ye saldırma konusunda teşvik eder bir içerikte, açıklama yaptı.

"Türkiye sırınına 50 metre mesafedeki köye Suriye ordusu tarafından yapılan baskın konusunda çok kaygılıyız" diyen Hillary Clinton, "Eğer bu haber doğru ise, bu saldırgan hareket sadece Suriye'deki durumu daha da alevlendirecektir" dedi. Clinton, haberin doğruluğundan emin olmadan, ki haberin bir provokasyon haber olduğu ortada, bu kadar tehditkar konuşması dikkat çekti.

Sınırdaki durumu Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini söyleyen Clinton, Başkan Obama'nın da Başbakan Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

Clinton, haberin doğruluğundan emin olmasa da net konuştu ve Türkiye ile Suriye arasında "sınır çatışması tehlikesi" olduğunu iddia etti. Clinton "Bizim için çok açık ki, eğer Suriye ordusu sınır çatışması tehlikesi oluşturan provokasyonlarına derhal son vermezse, bölgedeki gerginlik artacaktır" dedi.

ABD'nin Afganistan'daki askerlerini çekme kararı alması ve bugün gündemi meşgul eden gelişmeler ABD'nin ortadoğu'da yeni planlar peşinde olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

 

NOT: Her zaman okuduğumuz ayeti kerimeyi yine hatırlatalım:

"Sakın zalimlere azıcık meyletmeyin, yoksa ateş sizi yakalar, Allah'tan başka dostlar bulamazsınız, sonra yardım da olunmazsınız."

 

Kim zalimlerle, ehli kitabla işbirliği yapmışsa sonunda tabiri caiz se kazığı yemiştir, ayrıca islam alemine verdiği zarar da cabası.....

 

Ayrıca bu olay gerçekleşirse  -Allah muhafaza eylesin- ki iş ciddiye benziyor, bu da kıyamet alametlerinden olan 80 sancak altında 12 bin askerin o bölgeye geleceği rivayetlerini akla getiriyor..... Allahu teala ehli imana yardım eylesin.....  

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.