.

.

E-posta Yazdır PDF

ÜMMETİ KADINLARLA YIKTILAR VE YIKIYORLAR


Mustafa Durdu
Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız
2012-09-12

Ümmeti kadınlar bitirdi

Halihazırdaki Türkiye, Osmanlıdaki II. Abdülhamid dönenimi yaşıyor. İnkırazın geciktirildiği, maddeten kısmî iyileşmelerin yaşandığı, fakat buların aksine maneviyatın gerilediği bir dönem söz konusu olan.

II. Abdülahamid döneminde de demiryollarına önem verilmiş, bayındırlık faaliyetleri artmıştı. Bununla birlikte II. Abdülhamid dönemi, misyonerlik yapan yabancı okulların sayısında patlamanın yaşandığı bir dönemdi.

Bana kalırsa, birkaç fizikî iyileştirmeyi hesaba katmazsak, yıllar önce başlayan tedricî çöküş, hızını artırarak devam ediyor. Yani, kötüye giden şeylerin oranı daha fazla. Mesela duyarlılık, samimiyet, dava, ihlas, tesettür, ahlak, fazilet yok olma noktasına doğru ilerliyor.

Artık Ermeni veya Ermenici olmak ile bölücü veya Kürtçü olmak avantaj haline geldi. Bu yolda yazan ve konuşanın hemen önü açılıyor, yolları cilalanıyor. Bu karanlık yolu kimlerin açtığı ise herkesin malumu.

Dikkat edin! Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz, Allah'ı hatırlatmayan çehrelerini ekranlarda sıkça gördüğümüz, gazetelerde hezeyanlarını kerhen okuduğumuz kadın ve erkeklerin, kitlelerin önüne aniden sürülmelerinin sebebi işte bu karanlık yolun elebaşlarının şeytanî niyetleridir. Kim bu kadın ve erkekler?

Meşhur mu olmak istiyorsunuz, gündeme mi gelmek istiyorsunuz? Hemen, Ermenilerin mazlum olduklarını, bölücülerle masaya oturulması gerektiğini, özerkliğin farz gibi bir şey olduğunu, teröriste savaşçı denilmesinin vacip olduğunu filan yazın veya “adalettalebimizvar” deyin; bunlara karşı gelenlere de sessizkalmamakgerek üzere cehd edin.

İyice açığa çıktılar. 2015'e kadar yapılacak planlar İngiltere'de hazırlandı. Herkesin görevi belli aslında. Birkaç yıl içinde Ermenilerin mazlum oldukları ve onlardan özür dilenmesi gerektiği normalleşecek. Tıpkı bölücülüğün hoş karşılandığı gibi.

Aynı erkek ve kadınlar diyolog konusunda da vazifelendirildiler. Çıplaklığı teşhir eden ve şeriata muhalif olan bir televizyon kanalında yayınlanan bir dizide Ezan-ı Muhammedî yine eksik okundu. Daha önce Süleyman Erkişi adlı bir şarkıcı da Gayrimüslimlerin tapınağında Ezan'ı eksik okumuştu. Her iki vakada da Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselam unutturulmak isteniyor. Diğer planlar da işlediği zaman Hristiyanlık adlı insan yapımı din ile tek ilahî din olan İslam birleştirilerek Müslümanlar Yahudileştirilmeye çalışılacak.

Hilal Kaplan adlı kadın da, bir anda çıkarıldı meydana ve yukarıdaki yola uygun olarak ilerledi. Şimdi de bir Gayrimüslim tapınağında Hristiyanlık alameti olan bir el işareti ile poz veriyor. Kendisini açık ediyor. Daha önce de papazlarla cemaat halinde namaz kılanlar olmuştu. Mavi Marmara gemisinde de böyle bir hadise vuku bulmuştu.

Hidayet Şefkatli adlı, adı hiç duyulmamış bir kadın da aynı taktik ile bir anda bir yerlere geliyor ve döktürüyor. Son dönemde basında mantar gibi türeyen kadın ve erkeklere bir bakın! Hepsi misyon sahibi dava insanlarıdır.

Ey ümmetim? Seni kadınlardan vurdular. Seni kadınlar helak etti. Haçlı alemi kadınların toplumsal rolünü bildikleri için, nifak projesini kadınlar üzerinde geliştirdiler.

Çünkü, kadın aileyi bitirecek aile de toplumu yok edecekti. Tanzimat'tan beri kadınları soymak için uğraştılar. Cumhuriyet döneminde bunu başardılar. Sonra buna direnen mütesettir Mümineler yetişti. Onlara en büyük darbeyi de 28 Şubat ile vurdular.

Daha sonra çıplak olan bedenleri giydirdiler veya birçok kapalı kadın aktivist ve yazarın beyinlerini soydular. Böylece Müslüman toplumu bozma, onları yozlaştırma görevini beyinleri çıplak olan bu kapalı kadınlara verdiler.

Artık Ermeni, misyoner ve Marksist propagandasını seçilmiş bu kadınlar yapacaktı. Onların destekçileri de solcu-liboş ve ibneler olacaktı. Bu işbirliği tarihin tanıklık etmediği yepyeni bir şeytanî ittifak projesidir.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.