.

.

E-posta Yazdır PDF

ÖNEMLİ DUYURU.... NEREYE KADAR BÖYLE GİDECEK.....

Duyuru

16 Mayıs 2013 Perşembe 00:01

1. Sen bir yaratıksın ve senin mutlaka bir Yaratıcın vardır.

2. Bir yaratık oluşundan ve Yaratıcından gafil olursan çok büyük bir cehalet kararlığı içinde kalmış olursun.

3. Sen boşuna yaratılmamışsın, yaratılmış olmanın bir amacı ve hikmeti vardır.

4. Allah seni, Kendisine kulluk etmen için yaratmıştır.

5. Seni Allahı bilmekten, Ona itaat, ibadet ve kulluk etmekten alıkoyan her şey senin için büyük zarar ve felakete yol açar.

6. Allah, senin Onu tanıman, emir, yasak ve öğütlerini öğrenmen için sana Muhammed Mustafa aleyhissalatü vesselamı Peygamber (Haberci ve Elçi olarak) göndermiştir.

7. Allah sana Kur’an adında bir kitap ve anayasa göndermiştir.

8. Allah sana İslam adında bir din göndermiştir.

9. Allah sana Şeriat göndermiştir.

10. Allaha, Kur’ana, Peygambere, o Peygamberin Sünnetine, İslama, Şeriata uygun bir hayat sürersen dünyada aziz, öteki dünyada mes’ud olursun.

11. İnsan varlığı ölümle bitmez, insan ölmekle hiç olmaz. Ölüm bir alemden başka bir aleme geçmektir.

12. Sen kurtuluş yolunu sadece kendi aklınla bulamazsın. Peygamber senin için zarurî bir rehberdir. Onun rehberliğini kabul etmezsen veya kabul ettikten sonra Onu dinlemezsen ebedî bir felakete ve zarara uğrarsın.

13. Allah katında tek hak, geçerli, kabul edilen din İslamdır. Başka hak din yoktur. Hz. Muhammed’den önceki Peygamberlerin hepsi de İslam dininde idi. Değişiklik sadece Şeriatlarda olmuştur. İnançlarda, asıllarda, temelde, ana hükümlerde değişiklik ve başkalık yoktur.

14. İslama, Tevhid inancına, Kur’ana, Sünnete ve Şeriata aykırı ve ters olan her şey bâtıldır ve hederdir.

15. Dünya hayatı yaman bir imtihandır.

16. Dünya fânidir. Gençlik, güzellik, çoluk çocuk, servet, mal mülk, makam mevki, güç hepsi geçicidir.

17. İnsan dünyada yaptıklarının hesabını verecektir.

18. Dünya bir tarladır, ekini âhirette biçilecektir.

19. Allah emirler, yasaklar, sınırlar koymuştur. Bunlara uymayanlar âsi olur.

20. Peygamber, iman edenler için en güzel örnek ve modeldir. Ona itaat eden Allaha itaat etmiş, ona isyan eden Allaha isyan etmiş olur.

21. Kur’anda “Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” buyrulmaktadır. İman, İslam, Kur’an, Sünnet, Şeriat konusundaki bilgiler bilmeyenlerden veya yanlış bilenlerden değil; iyi ve doğru bilenlerden, gerçek din alimlerinden öğrenilmelidir.

22. İslam güzel ve yüksek ahlak dinidir. Ahlakı bozuk bir kimse iyi ve olgun Müslüman değildir.

23. Bütün mü’minler tek bir ümmettir.

24. Her mü’min ve Müslim kişi, İslam Ümmetinin bir üyesi ve mensubu olduğu bilincine sahip olmalı ve ümmet birliğini ve disiplinini bozmamalıdır.

25. İnsanın en büyük düşmanı kendi nefs-i emmaresidir. Bu nefs, kötülüğü çok emr edicidir. Mü’min ve Müslim kişi nefs-i emmaresiyle büyük cihad yapar ve onu kötüler, onun dediklerini yapmaz.

26. Allah yer yüzünde azgınlık ve çılgınlık yapılmasını istemez. Belli başlı azgınlıklar ve günahlar şunlardır: Küfür, şirk, nifak, küstahça ve açık şekilde büyük günah işlemek; insanlara, hayvanlara, çevreye zarar vermek, zulm etmek; riba zina, sarhoşluk, her türlü adaletsizlik, yalan, gıybet, nemime, tecessüs… Haram yemek… İsraf…

27. Müslümanların, kafirleri ve münafıkları dost ve veli edinmeleri kesinlikle yasaktır. Bunu yapanlar Allaha ve Resulüne isyan etmiş olur.

28. Allah gururluları ve kibirlileri sevmez. Olgun Müslüman mütevazı ve alçak gönüllüdür.

29. İslam dininde cihad fi sebilillah farzı vardır. Bunu inkar eden kafir olur.

30. Bütün mü’minlerin, yaşadığı zamanda Peygamberin vekili, halifesi, varisi durumunda bulunan ehliyetli, dirayetli, kiyasetli, muktedir ve âdil bir İmam-ı Kebire biat ve itaat etmekle mükelleftir (yükümlüdür). Hadiste “Zamanındaki İmama biat etmeden ölen kişi sanki cahiliyet ölümüyle ölmüş olur” buyrulmaktadır.

31. Mü’minler birbirlerini sevmekle, benimsemekle, desteklemekle, birbirlerine yardımcı olmakla mükelliftir. Mü’min kardeşine düşmanlık etmek haramdır. Kötülüğü ve günahı varsa, sadece o kötülük ve günaha karşı olunur.

32. Zaruriyat-ı diniyeden birini veya birkaçını inkar eden kafir ve mürted olur, yani dinden çıkar.

33. Her Müslümanını İslamın temel inançlarını, ibadetleri, İslam ahlakının esaslarını ve mutlaka bilinmesi gereken diğer temel dini hükümleri ve bilgileri öğrenmesi farzdır. Bunu öğrenmeyenler ve öğretmeyenler günahkar ve âsi olur.

34. Dünya ikiye ayrılır: Darülislam ve Darülharb.

35. Din ve dünya ayrıdır, din sadece bir vicdan işidir, dünyaya karışamaz demek kişiyi dinden çıkartır. İslamda din ve dünya ayırımı ve dinin dünyaya karışmaması diye bir şey yoktur.

36. Din, iman, Kur’an, Sünnet, Şeriat kutsaldır, bunlar kirli dünya çıkarlarına, siyasî nüfuz ve prestije, zengin olmaya alet edilemez. Din sömürüsü yapanlar çok alçak, rezil ve sefil insanlardır.

37. Parayı, maddî menfaati, serveti put haline getirmek gizli şirktir.

38. İslam yaşanmadan anlaşılmaz. İslamı yaşamak için iyi ve doğru bilmek ve bilip uygulayanları taklid etmek gerekir.

39. Nifak küfürden eşeddir.

40. Gafil ve cahil insanlar uykudadır, öldüklerinde uyanırlar ama artık çok geç kalmışlardır. Binaenaleyh onların vakit geçmeden uyarılmaları, bilenler ve imkanı olanlar için çok büyük bir vazifedir.

41. Bir tek Ümmet olmaları gereken Müslümanları bölenler, bin küsur fırka ve hizbe ayıranlar, birbirine düşürenler, onları soyup soğana çevirenler, onları parça holiganı ve delisi yapanlar, onları robotlara ve zombilere çevirenler haindir ve düşmandır.

42. Ümmet, Peygamberin de haber vermiş olduğu gibi yetmiş üç fırkaya ayrılmış olup, bunlardan sadece birisi kurtuluş fırkasıdır, öteki fırkalar nârdadır.

43. Kurtuluş fırkasının özellikleri şunlardır: Kur’anın doğru yorumu üzerine kuruludur. Sünneti İslamın ikinci kaynağı olarak kabul eder. İslamın ana caddesidir. Sevad-ı Âzamdır. İcma ve cumhur-i ulema yoludur.

44. Müslüman o kimsedir ki, insanlar onun elinden ve dilinden selamette ve güvende olur.

45. Küfre rıza, küfrü beğenmek küfürdür.

Yukarıda muteber ve güvenilir din kitaplarından çıkartılmış 45 madde saydım. Bunlar halka ve bilhassa gençliğe öğretilmelidir. Bunları bilmeyip de dünya dedikoduları, çeşitli gevezelikler ve zevzeklikler, boş çekişmeler, magazin haberleri, fitne ve fesatlar, futbol çılgınlıkları ve başka faniliklerle uğraşanlar büyük zarar ve ziyan içindedir. Onların vebali söylemeyen, yazmayan, öğretmeyen, uyarmayan, müjdeleyip korkutmayan bilenlere aittir.

İslamın müjdelerini ve uyarılarını var gücümüzle, en iyi ve uygun şekilde

İnsanlara devamlı şekilde duyurmalıyız.

 

* (İkinci yazı)

Ahlaksızlık ve İffetsizlik Patlaması

İSTANBULDA pornografik seks ve fuhuş=azgınlık filmleri gösteren iki sinemaya polis baskın yapmış…

Böyle sinemaların uzun yıllardan beri var olduğu söyleniyor. Polis yeni mi öğrenmiş?

Yoksa hamamın namusunu kurtarmak için bir gösteri mi yapılmış?

Sinemaların ve filmlerin özelliği: Eşcinsel filmler gösteriliyormuş ve eşcinsel ilişkilerde bulunuluyormuş…

Sonra ne olmuş? Yakalananlar adliyeye sevk edilmiş. Bir kısmı serbest bırakılmış…

Bütün İstanbulun adım başı, köşe başı dijital kameralarla dolu olduğu; devletin, emniyetin, istihbaratın uçan kuşu değil, uçan kelebeği bile görebildiği bir devirdeyiz. Büyük devlet adamlarının evlerine, ofislerine gizli mikrofonlar, kameralar, böcekler konulduğu bir devr-i dilarada yaşıyoruz.

Geçenlerde kalabalık bir semte gitmiştim, Emniyet amirliği binasının karşısındaki kaldırımda iki yosma müşteri bekliyordu. Polisin bunu görmemesi mümkün müdür?

Başta İstanbul olmak üzere ahlak çok ama çok bozulmuştur.

Hangi ölçülere göre bozulmuştur? İslama ve millî ahlak ölçülerine göre.

TC başlıklı vesikalar vererek KDV’li yasal ve hijyenik fuhuş yaptıran rejim bu ahlaksızlıklara karşı pek duyarlı değil.

Arada bir böyle baskınlar olur. Birkaç kişi yakalanır, yakalananların bir kısmı hemen salınır. Sonra eski hamam eski tas.

Çoğunluğu oluşturan Müslüman muhafazakar kesimden pek ses çıkmaz, tepki gelmez.

Uyuşturucu, din ticareti ve sömürüsü ve fuhuş Türkiyenin büyük sektörlerindendir.

Genelevler imparatoriçesi Madame la Baronne Mathilde Manokyana resmî devlet töreniyle büyüklerin, ekselansların huzurunda ödül veren zihniyet bunlardan niçin rahatsız olsun?

İstanbulda seks filmi gösterilirken içinde eşcinsel ilişkiler yapılan iki sinemanın basılması hadisesi münferid bir vak’a değildir. Bundan bir müddet Önce Sivas Kangalda da eşcinsel toplu ilişkiler yapıldığına dair rivayetler ve yayınlar bulunmaktadır.

Ne Kemalist, ne de İslamcı Feministler bunlardan pek rahatsız olmuşa benzemiyor.

İnkar edilemeyecek gerçek şudur ki, modern, laik, çağdaş Türkiyede seks ahlaksızlıkları patlaması yaşanmaktadır.

İslamî ölçülere göre ülkemiz modern bir Sodom ve Gomore haline dönüşmüştür.

Sodom ve Gomoreciler öylesine azmış ve cesaret bulmuştur ki, günahlarını sinemalarda bilet satarak gerçekleştirmektedir.

Yurt dışından bebek bakıcılığı, ihtiyarlara hizmet gibi yalanlarla getirilen binlerce yabancı genç kadın seks kölesi yapılmaktadır.

Uçan kuşu izleyen devlet bunlara bir şey yapmamaktadır.

Güpegündüz Emniyet Amirliği binasının karşı kaldırımında kadın satılmaktadır.

Bursada Emniyet Müdürü feryat etti: Akşam karanlığın basınca Kültür Park açık bir fuhuş yeri oluyor, her çalının dibinde bir çift sevişiyor…

Zina suç olmaktan çıkartılalı zina patlaması oldu. Adam karısını aşığıyla yatakta yakalıyor, emniyete gidip şikayet ediyor. Biz bir şey yapamayız, zina artık suç değil, başınızın çaresine bakınız cevabını alıyor… Türkiye ne hallere düştü…

Böyle şeyler bir kısım İslamcıların umurunda mı?

Turizmin girdiği her yerde ahlak yerlere serilmiştir.

Her turist ahlaksızdır demiyorum ama bir kısım turistlerin ahlaklı oldukları da söylenemez.

Ölçü meselesi… Dinsizlere ve İslam düşmanlarına göre normal… Müslümanlara göre anormal…

16.05.2013

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.