.

.

E-posta Yazdır PDF

MISIR'DA SELEFİ-KÜFÜR İTTİFAKI

6 temmuz 2013

"Başta Suudi Arabistan olmak üzere, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün gibi krallıkla yönetilen ülkelerin, Hristiyan olan ve cunta tarafından atanan geçici Cumhurbaşkanı Mansur'u tebrik etmeleri, yapılan ihanetin boyutunu ortaya koymaktadır. Kendi halkına silah çeken zorbaları destekleyen ve Selefilik iddiasındaki Nur Partisi yöneticileri, hangi efendilere bağlı olduklarını bütün dünyaya ilan etmişlerdir. Bu ihanetin yanında ABD ve AB'nin tavrını ise kınamaya değer bile bulmuyoruz."

"İnanç platformunun açıklaması:  "Hristiyan bir yargıcın, bir İslam ülkesinin başına, halkın oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanının darbeyle devrilmesi sonucu atanmış olması Müslüman Mısır halkına hakaret ve aşağılamanın en ağırıdır. Bu alçaklığın vebalini darbeye destek veren Belam kılıklı El Ezher uleması, Selefilik iddiasındaki Nur Partisi yöneticileri ve darbe yanlısı Mısır aydınları ömür boyu taşıyacak, çocuklarına bu utancı miras bırakacaklardır" dedi. Aydar, şöyle devam etti:

BU AÇIKLAMALAR, YILLARDIR SÖYLEDİĞİMİZ GERÇEKLERİN İSPATIDIR, VEHHABİ-SELEFİ TAİFESİ İŞİNE GELDİĞİ ZAMAN HEMEN EHLİ KİTAP KAFİRLERİYLE BİRLEŞİR AYNEN Şİİ İRAN GİBİ... BÜTÜN BİD'ATÇILAR AYNIDIR, KAFİRLERİN GİZLİ DOSTUDURLAR.. İYİ BİLELİM ... UYANIK OLALIM EHLİ SÜNNETTEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.