.

.

E-posta Yazdır PDF

İBRETLİK BİR YAZI...... YA OLURSA......

Mesele AKP Meselesi Değil Ey Müslüman

08 Temmuz 2013 Pazartesi 10:24

Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız

Mesele AKP meselesi değil ey Müslümanlar. Mesele Hakk - Batıl mücadelesi. Alabora adlı şahıs bunu güzel bir şekilde ifade etti, sen hâlâ anlamadın mı?

Bugün Mısır’da Mursî aleyhinde seküleristler birleşti. Akabinde bütün İslâmî cemaatler Mursî taraftarlarına destek vererek Adeviyye meydanında İslâmî Koalisyonu kurdular.

Bu darbe Mısır’daki Müslümanları birleştirdi. Selefiler, İhvan ve diğer cemaat ve cemiyetler Allah için, Müşriklere karşı bir araya geldiler ve İslâmî birlikteliği oluşturdular.

Türkiye’de de bu birleşme olmalıdır. Mesele AKP meselesi veya oy verip vermeme meselesi değil, Hakk ve Batıl mücadelesidir. Bu şuurda olmak gerekir.

İşgal ettikleri camide her türlü şerefsizlikleri yapanların Rumca, Ermenice ve Almanca konuşmaları da gösteriyor ki bunların ağa babaları Haçlıların orijinalleridir. Cami işgalcileri camide böyle terbiyesizlikler yaparak Müslümanları kışkırtmak istemişler. Böylece orijinal olmayanlardan bazılarını kurban edecekler ve iç savaş başlatacaklardı. Bu savaşta da öncelikle orijinal olmayan Haçlılar telef olacak kendilerine yine bir şey olmayacaktı. Nasıl olsa onlara hizmet eden beyinsiz münafık çoktu.

Şurasını kimse unutmasın ki bugün Mısır’a olanlar, yarın İran’a ertesi gün Türkiye’ye olacak. Amma bugün amma yarın. Mutlaka Türkiye’de de kötü şeyler olacak.

Ak Parti hükümeti bayındırlık faaliyetleri ve uluslar arası denge diplomasisi ile çöküşü geciktirmektedir. Tıpkı 1876-1908 arasında diplomasi yapan II. Abdülhamid dönemi gibi. Abdülhamid sonrası yıkım nasıl başladıysa Ak Parti sonrası da yıkım başlayacaktır.

Türkiye muhtemelen en sona saklanıyor. Türkiye eli ile Ortadoğu’da sekülerizm yaygınlaştırılmak istendi, fakat Türkiye bunu başaramadı. Mursî rest çekti. Böylece Mursî’yi devirdiler.

Türkiye’nin görevi, Ortadoğu’da devrimlerle değişen yönetimleri Batı ile uyumlu laik bir yapıya dönüştürmekti. Bu olmadı. Artık Batı ittifakı B planını uygulamaya koydu. Gezi Parkı olayları ile Türkiye uyarıldı.

Peki, Türkiye’de iç savaş çıkarsa ne olur?

Öncelikle saflar belirginleşir. Doğuda Kürt seküleristler bağımsızlık ilan ederek İsrail ve ABD desteğini alırlar. Ulusalcı gruplar Batı adına Müslümanlara karşı cephe açarlar. Müslümanlar farklı gruplar hâlinde mücadeleye başlar. Maalesef birleşemeyebilirler. Bu birliktelik için gerekli adımlar şimdiden atılmalıdır. Yarın çok geç olabilir.

İç savaş sırasında muhtemel bir NATO müdahalesi olacaktır. Bu bir işgal olmakla birlikte bunu barış adımları olarak gören seküleristler işgalcilerin yardımları ile birleşecekler ve Müslümanlarla topyekün mücadeleye girişeceklerdir. Müslümanlar iki cephe arasında kalacak. Bir yanda Haçlıların orijinalleri diğer yanda fason Haçlılar.

Bütün bunların olacağı gün gibi aşikârdır. Bunun için Müslümanların bir araya gelmesi, cemaat, cemiyet taassubundan kurtulması, toptan Allah’ın ipine sarılması gerekir. Müslümanların demokrasinin ipine değil Allah’ın ipine sarılması gerekir.

NOT: Yazana değil yazdırana bak, söyleyene değil söyletene bak derler ya... Bir gün bunlar olursa ne yapacağız??? Kur'ana sımsıkı yapışmayan toplumlar birbirini yemeye parçalamaya mahkumdurlar.... Göz göre göre helake gitmek buna denir. Efendi Hazretlerimiz k.s. senelerdir bütün herkesi Kur'ana sünnete tabi olmaya çağırmadı mı? Ne kadar ilerleme oldu, yeterli mi? İşte halkımızın hali ortada.... Yine de ümit kesilmez, Dostları hürmetine rabbimiz bizi kafirlere ezdirmez inşaallah... Hasbunallahu ve ni'mel vekil....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.