.

.

E-posta Yazdır PDF

DİYALOGÇULAR YAHUDİ EŞŞEĞİYMİŞ

Yahudi olmayanlar EŞEKLERİYMİŞ
24 Ekim 2010 Pazar 09:11
Irkçılığı ve küstahlığı had safhaya ulaşmış bir haham.

Korsan İsrail’in önde gelen hahamlarından Avadia Yusuf, ırkçılığı ve küstahlığı had safhaya ulaştırarak yahudi olmayanların, "EŞEK" olduklarını ve sırf yahudilere hizmet etmek için yaratıldıklarını söyledi.

FHA- Yahudi olmayanları hayvanlara benzeten Şas Partisi manevi lideri ve siyonist haham Avadia Yusuf, yahudi olmayanların dünyada hiç bir konumu olmadığını ve sırf yahudilere hizmet etmeye layık olduklarını ileri sürdü.

Siyonist haham, bu haberin basına yansımasından bile zerrece çekinmeyerek " Bu bir Yahudi inancıdır ve her Yahudi bunu çok iyi bilir. Artık bu inançlarımızı kimseden gizlememize gerek yok! Dünya bizimdir ve Yahudi olmayan herkes bizim kölemiz olmak zorundadır! Lafı hiç eveleyip gevelemeden ilan ediyorum: Yahudi olmayanlar ırgat gibi üretmeli ve bizler de beyefendiler gibi oturup yemeliyiz, bu bize Tevrat'ın emri ve inancımızın gereğidir" dedi.

Yahudi hahamın, Tevrat'tan alınma bir ananç olduğunu ve her Yahudi'nin inandığı yasalar gereği "İman ettiği" bu saçma inancın nedenini açıklarken ileri sürdüğü mantık ise, dudakları uçuklatacak ve "HİTLER'E RAHMET OKUTACAK" CİNSTEN !!!

İŞTE YAHUDİ HAHAMIN DİNİ İNANCININ SAPIK MANTIĞI

Yahudi Haham Avadia, Yahudi olmayanların yaşama haklarının bile olmamasına ve Yahudiler tarafından öldürülebileceğine, onların uzun yaşamalarının nedeninin ise sırf Yahudi efendilerine daha fazla hizmet etmeleri olduğunu öne sürerek Hırıstıyan ve Müslümanlara inanılmaz bir hakaretle "YAHUDİLER İÇİN YAŞAYAN EŞŞEKLER" yakkıştırmasında bulundu ve şöyle dedi:

"Yahudi olmayanların da herkes gibi ölmesi gerekirken, tanrı onlara bayağı uzun bir ömür veriyor, bunun nedeni ne olabilir? Neden apaçok ortadadır! Eşeği ölen bir adamın durumunu düşünün, bu durumda bu adam, sırtına binmek için para ödediği eşeğini kaybetmekle, parasını kaybetmiş olmaz mı?"

İşte yahudi olmayanların uzun ömrünün sebebi de budur, onlar Yahudilerin eşeğidirler ve Yahudileri sırtlarında taşımak için yaratılmış eşeklerdir, uzun yaşamaları da , yahudiler için iyi çalışmaları içindir ve neticede Yahudiler için Allah'ın bir lütfudur!"

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.