.

.

E-posta Yazdır PDF

PAPAZDAN DUA İSTEMEK

İslamın haysiyyetini yücelik ve azametini ifade eden bir çok ayeti kerime ve hadisi şerif vardır.

İslam üstündür, hiçbir şey ona üstün gelemez.  İslam bütün dinlere karşı galibtir.

Dua Allaha karşı tezellül boyun kırmak tevazu ve niyaz etmektir. Bu da önemli bir ibadettir. Dua ibadetin özüdür hadisi şerifi bunu ifade eder.

Allahın düşmanı olan papaz ve hahamların duası laneti mucibtir. hatta yağmur duasına zimmiler getirilmez, zira onlar sebebiyle lanet yağar.

Şimdi yeni çılım dertlisi avrupa aşığı bazı cahiller, cahilliklerini de bilmediklerinden ilim ehline de sormaya gerek görmeden kendilerince bir çok yanlış davranışa imza atmaktadırlar.

Kimisi besmele ve teekbirle kilise açar, kimisi papazlara ifrat yemeği verir, kimisi hıristiyan müslüman karma koroların konserlerine gider, kimi papazın elini sıkar veya öper kimi de papazdan dua ister.

İşte sson örneği şu adreste mevcut  meşhur bakanımız Egemen bağış efendi de bu kervana katılıp papazdan dua istemiş..... Allah hidayet versin, bunlara destek veren kardeşlere de desaret versin de bunlarıikaz etsinler ve uyarsınlar ve bu gibi işler için destek vermediklerini açıkça bildirsinler yoksa kendileri de mesuldur, haksızlığa ses çıkarmayan da onlar gibidir.

linki aşağıya yerleştirdik

http://www.erguncel.com/haberdetay.asp?bolum=32705

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.