.

.

E-posta Yazdır PDF

Mahmud Efendi Hazretleri

Mahmud Efendi Hazretleri Antalya'da...

Mahmud Efendi Hazretleri, sevenleriyle Antalya'nın Kepez ilçesindeki Hacı Ali Uyaroğlu Camii'nde buluştu.

İki gündür Antalya'da bir işadamına ait evde konuk olan Mahmud Efendi Hazretlerini görebilmek için cemaat mensupları Hacı Ali Uyaroğlu Camii'ni sabahın erken saatlerinden itibaren doldurmaya başladı.

Efendi Hazretleri'nin gelişinden önce cami temizlenirken, Burdur, Afyon, Isparta, Ankara, İstanbul, Konya ve pek çok kentten gelen cemaat mensuplarına izdiham yaşanmaması için sık sık anons yapıldı.

Mahmud Efendi Hazretleri'nıin camiye girişi sırasında onlarca cemaat mensubu tarafından giriş kapısının iki yanında adeta etten duvar örüldü. Siyah bir araçla cami avlusuna giren Efendi Hazretleri, daha sonra tekerlekli sandalye ile yardımcıları tarafından caminin içine götürüldü.

Mahmud Efendi Hazretleri'nin cami kapısı önünde göründüğünde, cemaat mensupları sessizlik içinde yüzünü görebilmek için uğraştı.

Kendisini bekleyen kalabalığa, selam veren Efendi Hazretleri, "Hoşgeldiniz. Zahmet çektiniz. Bol bol mükafatını görün inşallah" dedikten sonra caminin içinden aracına binmek üzere ayrıldı. Yardımcıları tarafından aracına getirilen Efendi Hazretleri, burada cemaat mensuplarının sessiz sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.